Festiwal Gier i Literatury FIGIEL

Zapraszamy wszystkich chętnych do Lublina na imprezę, poświęconą grom bez prądu i literaturze, które odbędzie się w STARYM STYLU, czyli stacjonarnie 😃Jeśli chcesz pograć w planszówki na żywo z innymi ludźmi, pogadać o nowościach i powspominać stare, dobre czasy, a także pograć w erpeżki i posłuchać na spotkaniach autorskich trzech obiecujących twórców fantasy, wpadaj na FESTIWAL GIER I LITERATURY “FIGIEL”!

Mamy dla Was sporo ciekawych atrakcji, a w śród nich:
– bogata wypożyczalnia gier planszowych
– konkursy z nagrodami
– turniej z nagrodami
– mistrzów gry prowadzących dla Was gry fabularne
– spotkanie autorskie z Pawłem Kopijerem
– spotkanie autorskie z Mateuszem Rogalskim
– spotkanie autorskie z Franciszkiem Piątkowskim

A to nie wszystko. Wkrótce dowiecie się więcej!

Jak pewnie część z Was pamięta, wszystkie nasze dotychczasowe eventy z grami były darmowe. Jednak sytuacja się zmieniła i musimy, przynajmniej na próbę, zmienić podejście. Dlatego “Figiel” to będzie nasza pierwsza płatna impreza!

CENA BILETU:
>> Wczesna przedsprzedaż: 30 zł (do 15 czerwca)
>> Późna przedsprzedaż: 40 zł (do 25 czerwca)
>> Bilet kupiony w dniu eventu: 50 zł.

To jest cena biletu dla osób powyżej 15 roku życia. Osoby młodsze wchodzą za darmo, ale opiekunowie muszą kupić normalny bilet.

Jeśli chcesz kupić bilet lub bilety i wziąć udział w FESTIWALU GIER I LITERATURY “FIGIEL”, zakup bilet wpłacając określoną kwotę na nasze konto:
Bank BNP Paribas

W tytule przelewu wpisz swoje imię i nazwisko (jeśli kupujesz więcej biletów, wpisz wszystkie osoby), a także email. Wpłatę na konto potwierdzimy mailowo.

Jeśli nie chcesz płacić za bilet, nie musisz! Zgłoś się do nas jako WOLONTARIUSZ. Za pomoc przy organizacji tego eventu, otrzymasz wejściówkę GRATIS!

Wszystkie osoby zainteresowane wolontariatem prosimy o kontakt mailowy: info@fundacjatrach.org.

Masz pytanie? Daj znać na wydarzeniu lub wyślij maila tutaj: info@fundacjatrach.org. Odpowiemy najszybciej jak to możliwe!